Over ons

Zoals u wellicht weet of heeft gezien stamt de website Kabelbellen.nl al uit 2003. Sindsdien heeft de site een hele geschiedenis doorgemaakt.

In eerste instantie was het bellen via de kabel HOT nieuws. Helaas heeft de maatschappij deze unieke manier van bellen niet overgenomen. Het verbaasd ons dat dit nog niet is gebeurd aangezien het bellen via de kabel een zeer goedkope manier van telefoneren is. Vooral voor grote internationale bedrijven zou dit een grote besparing geweest zijn.

Voor zover wij het hebben kunnen “meten” is de ouderwetse telefonie bij dit soort bedrijven veelal overgenomen door de email. Toch denken wij dat er nog veel gebeld wordt tussen verschillende vestigingen en partners. Vooral het voordeel van videophone zou voor dit soort bedrijven veel gemak kunnen opleveren. Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld het vergaderen en dergelijke.

Blijkbaar is het bellen via de kabel nog steeds niet ontdekt.

Voorlopig heeft dit invloed op onze site, aangezien de technologische veranderingen snel onze informatie veroudert zonder dat hier een grote omzet tegenover staat. Wij zijn dus constant bezig de informatie up-to-date te houden en blijven u informeren over de laatste trends.

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur dan even een mailtje via de contactpagina.